Den sidste rejse 

Der er mange gode rejsemål at besøge, og det er altid godt at være godt udrustet til rejsen. Det gælder også den sidste rejse, når man har udåndet for sidste gang. Vi kommer alle ud for at skulle tage afsked med en af vore kære i løbet af livet. Det er en situation, hvor verden pludselig står stille. Hele ens hjerte og alle ens tanker drejer sig om den afdøde og de minder man har med vedkommende. Det kan være svært at overskue det praktiske, når man er i sorg. 

Ved en søgning på Begravelse Hørsholm dukker Uldahls.dk op. Her er tale om en familiedrevet bedemandsforretning med stor erfaring i at hjælpe sørgende efterladte med at give deres afdøde kære en smuk og værdig sidste rejse. Er man i sorg og tynget af denne tilstand, så kan det være næsten uoverskueligt at klare det praktiske. Her er bedemanden den, som tager over og hjælper med at skabe en smuk ceremoni til det sidste farvel. 

Valg af kiste og pynt 

Uldahls har et net af kontakter, både med kirker og leverandører af kister og pynt. Du kan få rådgivning og hjælp til at sammensætte båren, så den bliver et smukt og personligt udtryk for den afdøde. Det er altid godt at få vejledning, når man har svært ved at overskue det hele. En dygtig bedemand er en god støtte når man skal tage disse beslutninger. 

Det sidste farvel 

Bedemanden og præsten er ofte vant til at arbejde sammen. Og begge ønsker kun at gøre deres ypperste for at din kære afdøde skal få den smukkeste sidste rejse. Det er vigtigt at dette farvel bliver som de efterladte og den afdøde ønskede det. For det er her, der for alvor sættes punktum for det liv, der er levet. Det sidste farvel. 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *