På herretur til Vietnam – 4 tips til en bedre ferie

Alle kender og elsker den klassiske herretur. Skituren til Østrig eller paintballsessionen et sted i Danmark. Fest, ballade og måske ét par øl for meget. En ferie med drengene er tiltrængt en gang i mellem – og hvorfor ikke tage den til det næste niveau? En opgraderet version. Turen går til Asien – nærmere bestemt Vietnam. Landet har et væld af kulturelle oplevelser og absolut nok at byde på.

Planlæg hjemmefra

Den sværeste del af turen er planlægningen af den. Gør jer selv den tjeneste at få styr på turen hjemmefra. Ved at booke overnatningerne og dagsturene på forhånd sparer I en masse unødvendig tid, når først I er ankommet. Der er intet værre end at skulle tage stilling til, hvilket hostel man skal booke efter at have været undervejs i 16 timer. Derfor er det vigtigt for humøret, tidsbesparelsen og effektiviteten at have styr på sådanne ting hjemmefra. Så kan man stryge lige ind på hostellet og begynde at pakke ud til sit livs herretur i Vietnam. En del af planlægningen er også at have taget stilling til beklædningen. Vietnams klima er meget anderledes, end det vi kender i Danmark, og det kan sagtens betale sig at investere i nyt kluns. Mangler du ideer til påklædning, er det altid en god idé at søge online. Få inspiration til herremode her.

Hostellet er jeres ven

Apropos hostellet – her summer lobbyen og fællesarealerne typisk af ligesindede unge rejsesvende, så her er der rig mulighed for at møde andre turister. Det er altid sjovt at rådføre sig, få tips og tricks og finde andre partyglade unge, der er med på en oplevelsesrig aften i byen. For at bryde isen i byen er det en god idé at have lidt selskabslege gemt i ærmet. Læs mere om den gode bytur her og saml drengeflokken til kortspil og sjov. Udover den rige mulighed for at finde nye oplevelsesglade venner er hostellet et perfekt sted at spare, når man ønsker at bruge pengene på andre fede oplevelser.

Once-in-a-lifetime oplevelse

Mange gængse herreture indebærer ekstreme mængder alkoholer og nærmest ligeså ekstreme morgener med tømmermænd. Vietnam er et land, der bugner af kulturelle oplevelser, og et godt råd er at holde igen med byturene. Selvom det kan synes småkedeligt i starten, kommer man til at fortryde ikke at have besøgt de populære museer og kulturelle institutioner. Derfor er det vigtigt, at man holder sig frisk, energisk og klar til de mange nye indtryk og oplevelser.

Husk kameraet

Sidst men ikke mindst er det guld værd at kunne huske tilbage på sit livs fedeste herretur. Derfor er det stjernevigtigt, at man husker kameraet! Det kan være det helt store spejlreflekskamera, sin mobil eller det handy actionkamera, der er lige til at have med på farten. Alting skal selvfølgelig opleves i nuet, men det er uvurderligt at kunne se tilbage på turen om 10 år. Derfor er kameraet det første, der skal pakkes, når rejsen er bestilt!

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *