Skal jeg købe gamestop aktier?

Har du gået og tænkt over om du skal investere i gamestop aktie? Men ved du ikke helt nok om deres forretning endnu, til du tør at købe dig ind i deres forretning. Så kan du med fordel læse vores indlæg her og blive meget klogere på hvad gamestop sælger og hvilken forretning de driver den dag i dag.

De har i dag mere end 4300 butikker rundt om i verden, og det er derfor også en ret stabil og voksen forretning du har mulighed for at købe dig ind i. Med det sagt så har de allerede nu et stort problem som de skal have løst. De har nemlig drevet deres forretning som en offline virksomhed, det vil sige at størstedelen af deres salg er kommet via deres butikker.

Den tid er ved at være ovre, for efter internettet er blevet alle mands eje går vi ikke længere så meget i butikker og de står derfor overfor en stor udfordring med at få vendt deres forretning fra en offline til en online forretning og det koster altså penge. Det kan vi også allerede se nu på deres aktie, efter den har været faldet en del efterhånden. Men hvis de formår at klatre over den mur og få vendt forretningen, så tror jeg på aktien har en meget lys fremtid.

Gamestop sælger mest af alt spil og det er noget som der er kommet rigtig meget fokus på de seneste par år og deres forretningsgrundlag er derfor kun blevet meget større efter min mening. Jeg ser det derfor som en aktie, man skal holde øje med og hvis du har lyst til at løbe en lille risiko, hvor der vil være gode penge at tjene, så er det klart gamestop aktien jeg ville smide mine penge i.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *