5 seværdigheder i Vietnam du bare må se

Vil du gerne ud at rejse? Til Asien? Mere specifikt Vietnam? Men synes du, at planlægningen er en smule svær? Er du lidt forvirret? Ved du ikke helt, hvilke seværdigheder du skal prioritere, når du er der? Det skal du ikke være ked af, for det kan du hurtigt finde ud af med den rette guide.

Læs med herunder, hvor du kan læse om Vietnam og selvfølgelig 5 seværdigheder, som du bare må se, når du er i Vietnam. Du kan også læse nogle gode råd til at rejse.

Om Vietnam

Vietnam er et land, der ligger i Sydøstasien, og ved siden af ligger Kina, Laos og Cambodja. Der bor over 95.5 millioner mennesker i dette land, hvilket gør det til det 14. mest folkerige land i hele verden, hvilket ikke er så lidt. Hovedstaden er Hanoi, og landet er kommunistisk.

Vietnam har en yderst spændende historie, som bestemt er værd at sætte dig ind i, hvis du tænker på at tage dertil, ligesom du heller ikke vil fortryde en rejse til landet.

Hvis du kommer fra det kolde nord, vil det være et kæmpe kultur- og klimachok, men du vil komme hjem med en masse fantastiske oplevelser i baggagen, som du helt sikkert ikke ønsker at være foruden.

5 seværdigheder

  1. Bjergvandring i Ma Chau. Her kan du opleve fantastisk natur, som du garanteret vil huske for evigt – du kan vandre mellem rismarker og traditionelle landsbyer, og det er bestemt en oplevelse, du ikke vil være foruden.
  2. Ha Long Bay. Her kan du sejle – og det bliver flot – smukke klipper, fantastisk vand og eventuelt en overnatning på båden, og så har du uden tvivl fået den mest værdifulde oplevelse i Vietnam, som du garanteret altid vil huske.
  3. Det flydende marked Can Tho ved floden Mekong. En vildt autentisk oplevelse venter dig, hvis du vælger denne seværdighed, hvor du kan smage, dufte og opleve en masse fra det store, spændende land.
  4. Ho Chi Minh City. Byen skal bare opleves – og hvis du alligevel er der, skal du tage på Benh Thanh Markedet, hvor du kan købe en masse spændende ting og en masse anderledes mad.
  5. Cu Chi tunnelerne. En historisk seværdighed som du absolut ikke skal være foruden – her kan du på egen krop mærke nogle af rædslerne fra krigen, og hvordan det har været at være soldat i Vietnam.

Gode råd til at rejse

  • Tag det roligt. Hvis du rejser med andre end dig selv, er det et meget vigtigt råd.
  • Respektér andre mennesker. Det gælder både dine rejsekammerater, men også indbyggerne i det land, du er i – husk at ikke alle deler samme værdier og holdninger som dig.
  • Husk pas, penge og papirer. Det er altså vigtigt!
  • Nyd din ferie eller din rejse. Lev i nuet og vær glad for, at du er afsted – også selvom det kan være hårdt, hvis det er tale om en længere rejse til et sted uden for Europa.
Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *