Overvejer du at tage til Vietnam? Her er 4 gode grunde til at gøre det

Hvis du overvejer at tage til Vietnam, men stadig mangler et par årsager til at gøre det, er du havnet det helt rigtige sted. Læs med her for 4 gode grunde til at tage til Vietnam.

Kom væk fra hverdagen

Vietnam er det perfekte sted at rejse hen, hvis du vil have en på opleveren. Ikke alene kommer du et godt stykke væk fra den hektiske hverdag, du er vant til, men du kommer ovenikøbet til et land med et fantastisk landskab. Faktisk har Vietnam hele 8 steder, der er en del af Verdensarven. Det inkluderer steder som eksempelvis Halong Bay og Cham-øerne.

Dog er det ikke kun disse 8 steder, der kan virke forunderlige og fascinerende. Vietnam er et kendt rejsemål for backpackere, da man kan opleve fantastiske landskaber, uanset hvor man kommer. Især Vietnams templer er et sted, de fleste ønsker at besøge, når de ankommer til landet. Et eksempel på et af de smukkeste og største templer er Pagoden i norden.

Hvis det, du ønsker mest af alt, er ro og fred, er der mange lokationer, der kan opfylde dette. Her kan bjergområdet Sa Pa anbefales. Her kan du få hele oplevelsen med ved at bo hos en af de lokale familier.

Det vietnamesiske køkken

De fleste har smagt vietnamesisk mad fra den lokale restaurant, men smagsoplevelsen er noget helt andet, når man faktisk er i Vietnam. Man er simpelthen nødt til at smage en af de velkendte retter som eksempelvis nudelsuppe. Derudover er prisen på maden i Vietnam ikke særlig høj.

For kaffeelskerne er Vietnam også det helt rigtige rejsemål. I Hanoi elle Ho Chi Minh City er der en frisk kop kaffe at finde på alle hjørner. Imens du sidder og nyder kaffen – der er en del af den vietnamesiske kultur – kan du sidde og kigge på det vietnamesiske folk og få et lille kig ind i deres hverdag.

Noget for enhver smag

Vietnam har noget for enhver smag. Der er mange nationalparker, hvor du nemt kan få et kig ind i Vietnams historie, udover hvad du kender fra historiebøgerne. Man kan leje en jeep og køre fra sted til sted. På denne måde kan du nå mange ting på én dag.

Hvis du er til storbyferie, er der også mulighed for det.

Mulighed for charterferie

Hvis du ikke er til aktivitets-fyldte ferier eller at vade rundt i storbyen, er der også noget for dig. Vietnam har en lang række kendte strande. Her er sandet hvidt og vandet blåt.

Der er selvfølgelig også de sædvanlige aktiviteter, som man finder på alle andre strande såsom kite-running og windsurfing. Men der er også rigelig mulighed for at nyde en drink eller en bog og bare ligge og slappe af.

Listen over grunde til at tage til Vietnam er lang – meget lang. Disse er udelukkende et kort rids af nogle af de ting, du kan opleve i det smukke og oplevelsesrige land. Overvej Vietnam til din næste feriedestination.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *