5 strande i Vietnam der er et besøg værd

Vietnam er et utroligt land, når det kommer til natur, og dets strande er ingen undtagelse. Som turist kan det dog være svært at navigere i de mange strande Vietnam har at byde på. Her gives 5 forslag til strande i Vietnam, som uden tvivl er et besøg værd. Fra de mere turistede og aktivitetsfyldte strande til de mere stille og rolige. 

1. Mui Ne, Phan Thiet

Denne utrolig smukke strand byder på lidt af det hele. Du finder både rolige steder, hvor du kan slænge dig under solen uden at blive forstyrret, samtidig med at du finder diverse vandsportsaktiviteter, hvor der er mulighed for at komme op i gear. Stranden er placeret midt i fiskerdistriktet, Mui Ne, hvorfor vandet ofte er fyldte med små, hyggelige både fra de lokale fiskere. Det er med andre ord det perfekte sted at slappe af og samtidig opleve noget af den lokale kultur.

2. Nha Trang

Nha Trang er en af de mest kendte strande i Vietnam og derfor et af de bedste steder, hvis man er til et aktivt strandliv. Selvom stranden er populær, er den stadig utrolig smuk og bestemt et besøg værd. Her finder du det betagende turkisblå vand og de hvide sandbreder, som de fleste drømmer om, når de planlægger deres rejse. Stranden er også kendt for sin livlighed, bl.a. fordi mange back packers slår deres vej forbi. Der er adskillige aktiviteter på stranden, og man kan bl.a. dykke, kite surfe og meget, meget mere.

3. Quy Nhon

Denne kystby byder på en fantastisk strand. Sammenlignet med mange andre strande i Vietnam er her væsentligt færre turister, og stranden er derfor ren og rolig. Stranden har et tropisk landskab og ligger op ad en hyggelig by, hvor tempoet også er i lavgear. Det perfekte sted, hvis du er til ren og skær afslappelse langs de imponerende blå vande.

4. Lang Co

Lang Co har et fantastisk naturmiljø med høje palmer, der tilbyder den perfekte skyggeløsning i løbet af de varmeste tidspunkter på dagen. Stranden er særlig populær for sit uspolerede udtryk og rolige stemning. Det er ikke her du finder masser af aktiviteter og underholdning. I stedet er stranden for dem, der ønsker at opleve ekstraordinær natur med blågrønne laguner og frodige omgivelser.

5. Con Dao, Con Dao Archipelago

Denne øgruppe er helt særlig og byder på et fantastisk, hidtil uspoleret strandliv. Det er dog ikke til at vide, hvor længe dette varer ved, da flere og flere rejser hertil. Strandene er fredelige og byder på fantastisk, ren natur. Der er samtidig gode muligheder for at dykke. Stranden er hjem for smukke rev, og man kan blandt andet risikere at støde ind i den grønne havskildpadde. Modsat nogle af de andre strande kræver det en lidt større indsats at komme hertil, hvilket formegentlig også er årsagen til, at strandene stadig er forholdsvis uberørte. Så skynd dig af sted og oplev de smukke, autentiske strande, der uden tvivl vil give dig ægte feriestemning og ro i sjælen.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *