Guide: Tag på backpacking rejse igennem fantastiske Vietnam 

Hvis du altid har haft en drøm om at besøge selveste Vietnam, men ikke er kommet længere fra tanke til idé, så læs med her. Vietnam er uden tvivl et land, som vil overraske dig og lege med dine sanser. Hvis du vil opleve mest muligt på din rejse der, bør du have nok med tid, og det koster selvfølgelig også lidt. Hvordan du kan spare op til din drømmerejse igennem Vietnam, kan du læse mere om her.  

Spar op til rejsen 

Du kommer nok ikke langt uden penge. Selvom Vietnam er et forholdsvist billigt land at rejse i, så koster det noget at være ude at rejse. Også selvom man er på rygsækrejse. Det smarte vil være at begynde at spare op og sætte sig nogle mål. Giv dig selv nok tid til at lægge penge nok til side, inden eventyret begynder. Måske er du nødt til at prioritere din økonomi anderledes. Det kan måske også være nødvendigt med et ekstra job. 

Få styr på dine lån 

En anden ting, som er relevant i forhold til at få mere luft i økonomien, er lån. Har du flere lån som er ved diverse udbydere, kan det være smart at samle dem. Med et samlelån, er de alle sammen ét sted. Måske der er også er en mulighed for at få lavere renter. Det er i hvert fald det værd at tjekke op på. Hvis du vil vide mere, kan du på denne side læse mere om samlelån

Oplev Vietnam med rygsæk 

Ved at rejse som en såkaldt backpacker, kan du faktisk gå hen og blive ret så overrasket over, hvor fedt det er. Med en rygsæk på ryggen, kan det føles som om man har mere frihed på sin tur. I Vietnam vil du finde mange som rejser på denne måde. 

Har du tid nok i Vietnam, bør du bestemt besøge Hanoi og området deromkring. Denne storby ligger i den mere nordlige del af Vietnam og det er også herfra du kan opleve Halong Bay, hvor du kan komme på en fantastisk bådtur igennem kalkstensklipperne. Du kan desuden tage videre derfra til Sapa og se det smukke landskab. 

Den midterste del, byder skam også på fantastiske landskaber og masser af kultur. Her kan du for eksempel besøge byen Hoi An, som byder på masser af templer. Tager du længere syd på, kan du opleve selveste Ho Chi Minh city. Herfra kan du også vælge at tage videre til mere strandområder eller til nogle øer. Det vil være enormt svært at nå at se alt det som Vietnam har byde på, hvis du kun har nogle uger. Derfor anbefales det, at du tager dig god tid.  

Som rygsækrejsende er der mange som vælger at bo på hostels. Det er en billigere overnatning mulighed, hvor man sover i dorm rooms. Dertil kan du spise enormt billigt på gadekøkkenerne i Vietnam og lade sanserne løbe afsted. Det Vietnamesiske køkken er verdenskendt, og her får du helt sikkert en autentisk og mindeværdig oplevelse i forhold til maden.  

Hvis du har rejst i Asien før, men ikke besøgt Vietnam så bør det stadig være på din liste. Vietnam har så meget at byde på og kan bestemt ikke sammenlignes. Er du til smuk natur, kultur, templer mad med Asiens sjæl over sig, så kan du godt glæde dig.  

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *