Tag børnene med til Vietnam

 Hvem siger, det er slut med at rejse, når familien udvider sig? Har du altid været meget rejselysten, og er du nu nervøs for, at familieudvidelsen forhindrer dig i at opleve verdenen? Så læs med her, hvor vi giver dig tips til, hvordan du med dine børn trygt kan rejse helt til Vietnam uden problemer. Alt kan lade sig gøre, så længe du husker sikkerhedsselen! 

Du kan efterhånden tage dine små børn med overalt, så længe du blot er opmærksom på et par enkelte ting.  

Giv flyveturen en overhaling 

Især børn kan få ondt i ørene, når flyet letter og lander, derfor kan det være en god ide at købe tyggegummi eller bolsjer, som de kan gumle på undervejs. Tyggebevægelser aktiverer kæberne, hvilket kan være med til at frigive trykket i deres øre og forhindre, at de får ondt. 

Søvndyssende tabletter 

Derudover findes der nogle tabletter kaldet GoTur, som er udviklet til at afhjælpe transportsyge. Tabletterne virker søvndyssende, og er børnene ikke så glade for at flyve, kan disse tabletter være behjælpelige.  

Husk klapvognen 

Er dine børn for små til selv at kunne gå, kan du med fordel tage klapvognen med i flyet. På denne måde undgår du at bære rundt på dit barn gennem lufthavnen. Husk dog at undersøge, om flyselvskabet tillader, at du tager klapvognen med ombord, eller om de ønsker, at du indleverer den i ”Odd-size bagage”. Her vil du typisk kunne låne en midlertidig klapvogn af flyselvskabet.  

Transportmuligheder i Vietnam 

Skal du rejse rundt i Vietnam, er der forskellige muligheder. Du kan blandt andet benytte dig af diverse shuttlebusser til at komme rundt i lokalområderne, eller du kan hoppe på de vietnamesiske jernbaner, som kan transportere dig gennem landet.   

Du kan også vælge at leje en bil, og i så fald må du endelig huske at leje en autostol. De vietnamesiske veje kan være farlige, og du må derfor ikke gå på kompromis ift. sikkerheden omkring dine børn. Har du ikke den store erfaring med autostole, kan du læse mere på https://autostol.dk/.  

Så længe du husker sikkerhedsselen, både i praktisk og overført forstand, skal du med disse råd ikke føle dig begrænset ift. din rejse til Vietnam.  

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *