Guide: Sådan finder du de bedste høreværn til jagt

Jagtsæsonen er endnu engang begyndt, og dette betyder at de mange måneders venten endelig kulminerer. En hverdag bestående af skud fra rifler og haglgevær kan dog være skadeligt for ørerne, hvorfor man bør overveje at investere i et høreværn. Læs med i denne artikel, hvor vi guider til, hvordan du kan finde de bedste høreværn til jagt. 

Vores ører er særligt sensitive, og hvis de gennem længere tid, udsættes for høje lyde, kan det medføre en evig rungen og en eventuel ødelæggelse af høresansen. Bevæger man sig derfor ud på jagt, anbefales det, at man har påført sig et par ordentlige høreværn med lydisolering. De top 4 bedste hoerevaern – til – jagt findes på jaegernesmagasin.dk

Valg af type 

Der findes flere forskellige typer af høreværn. Hvilken der er den rette, kan være meget individuelt for person til person alt efter behov. Overordnet skelner man mellem et passiv høreværn og et elektronisk. Vælger man et passivt høreværn, er man garanteret at alt lyd lukkes ude. Dette kan både være en fordel og ulempe da de er så støjreducerende, at man mister evnen til at kunne lytte efter tæt bevægelse. 

Et elektronisk høreværn er derimod mere avanceret, hvorved de selv tilpasses støjniveauet så man både er i stand til at lytte efter vildt, føre en samtale og fortsat lukke lyden ude. Ønsker man ikke et høreværn, er det også muligt at tilkøbe særlige ørepropper. 

Undersøg lydisoleringen 

Ved køb af høreværn er det vigtigt at de er lydisolerende. Den højeste rating et par høreværn kan få er 3,3, men dette er ikke nødvendigt, så længe at de blot ligger i den højere ende. Hvor lydisolerende er par høreværn er, fremgår oftest i produktbeskrivelsen. 

Kvalitet / kvantitet 

Der er stor forskel på kvaliteten af et par høreværn. I mange tilfælde, kan der være flere fordele forbundet med at investere i et dyrere par af højere kvalitet. Hermed er du garanteret mange års holdbarhed, og en god komfort. 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *