Tips til hvad du kan give dig til imens du venter på at kunne rejse til Vietnam 

Har du planlagt en rejse til Vietnam, som først bliver aktuel om noget tid, så kan ventetiden godt føles lang. Dette gælder både selvom du måske har rejst i landet mange gange, eller hvis det er allerførste gang. For Vietnam, er et fantastisk land at rejse i, derfor er det helt forståeligt, at man glæder sig som et lille barn til at komme afsted. Men selvom ventetiden er hård, så er der nogle fifs til, hvad man kan foretage sig inden afrejsen. Læs med her.  

Planlægning af rejsen – hvad vil du gerne opleve? 

Nogle mennesker foretrækker at rejse spontant og tage tingene som de kommer. Andre mennesker vil gerne vide hvad der skal ske på rejsen og, hvad der skal opleves. Der er fordele ved begge dele, men har man ikke meget tid at gøre med giver det måske mere mening at planlægge nogle oplevelser på forhånd. Og dét er lige præcis hvad man kan give sig til i den søde ventetid. Du kan eventuelt give dig til at læse rejseblogs og søge anden information om de steder i Vietnam, som du skal besøge. Så ved du lidt om, hvad der er at se og opleve. Du kan også give dig til at lære lidt om sproget, så du kan tale og forstå en smule når du ankommer til Vietnam. 

Lav noget som ikke har med Vietnamrejsen at gøre 

Selvom spændingen fylder meget, så er det en god idé at prøve at abstrahere sig selv. For der er måske stadig lang tid til afrejse. Du kan eventuelt gå i gang med nogle projekter derhjemme. Måske computeren trænger til at blive tilset, eller du har behov for fjernsupport af computer? Det kan være du kan kaste dig ud i at få styr på hjemmekontoret eller et andet rum i hjemmet.  

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *